Dramă în Tecuci. Un bebeluş şi-a pierdut viaţa

Feb 18th, 2013 in sectiunea Local, Ultimele stiri.

Tragedie în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Tecuci. Un incendiu violent a avut loc la o gospodărie, iar un bebeluş în vârstă de numai 4 luni a decedat. „Nu s-a mai putut face absolut nimic pentru copil, deoarece la stingerea incendiului acesta era deja carbonizat”, a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi. Se pare că nici mama copilului nu se afla acasă atunci când a izbucnit incendiul. Se fac cercetări pentru a se stabili cauza care a dus la declanşarea incendiului. Cadavrul micuţului a fost adus la morga Serviciului de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

alti doi bebelusi salvati din incendiul de la maternitatea giulesti au fost externati size6  Dramă în Tecuci. Un bebeluş şi-a pierdut viaţa

„Din primele date ale anchetei reiese că în casă, aflată la periferia Tecuciului, se aflau doi copii, de 3 ani, respectiv 4 luni. Cel de 3 ani se juca în curte când, de la jăratecul din sobă s-a generat incendiul la camera unde se afla copilul de 4 luni”, a precizat cpt. Eugen Chiriţă, de la ISU Galaţi.

Sursa: http://bit.ly/Yi1DEA

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal