Furt de fier la Tecuci

Ian 11th, 2013 in sectiunea Local, Ultimele stiri.

Miercuri, 9 ianuarie a.c., în jurul orei 18.15, un echipaj de jandarmi din Tecuci, aflându-se în executarea misiunilor specifice privind combaterea infracţiunilor stradale, a observat pe strada Bobâlna din municipiul Tecuci doi tineri care cărau o cantitate de fier cu ajutorul unei biciclete şi a unui căruţ.

jandarm 1024x640  Furt de fier la Tecuci

La vederea autospecialei Jandarmeriei, cei doi tineri au încercat să fugă. După interceptarea şi legitimarea acestora, jandarmii tecuceni au aflat că aceştia se numesc Cătălin C, din judeţul Vaslui, şi Florin A., din Tecuci, ambii fără ocupaţie.

La întrebările jandarmilor tecuceni, tinerii au recunoscut că au sustras cele 30 de kg de fier din incinta unei societăţi pentru a le vinde la un centru de colectare a materialului feros pentru a face astfel rost de bani pentru hrană.

Jandarmii tecuceni le-au întocmit celor două persoane actele de constatare pentru furt calificat, documentele fiind predate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci pentru continuarea cercetărilor, iar cantitatea de fier a fost înapoiată proprietarului societăţii prejudiciate.

1 raspuns la “Furt de fier la Tecuci”

  1. dumy spune:

    baa ce mult fier au furat 30 de kg:) de ce nu ati chemat si spp ca-s criminali periculosi:)))) alti fura o tara si nu ii vede nimeni

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal