În aşteptarea ploilor de toamnă, pieţele tecucene îşi schimbă acoperişurile

aug. 31st, 2012 in sectiunea Local, Ultimele stiri.

Zilele caniculare au trecut în amintire, iar locul lor a fost luat de temperaturi tot mai scăzute şi ploi. Pentru moment cantităţile de apă nu sunt foarte importante, însă nici toamna nu a intrat în drepturi din punct de vedere calendaristic. Conducerea SC Piete Zone Verzi SA a demarat lucrările de reparaţii a acoperişului celor două pieţe centrale, piaţa industrială şi piaţa de produse agricole, astfel încât ploile de toamnă şi căderile de zăpadă ce vor veni ulterior să nu afecteze sub nicio formă activitatea comercianţilor şi să protejeze în egală măsură şi marfa acestora. Referitor la această activitate, Daniel Grosu, directorul general al SC Pieţe Zone Verzi SA, ne-a informat: „Acoperişul celor două pieţe centrale este, după cum se ştie, destul de deteriorat, ceea ce face ca fiecare ploaie să creeze scurgeri de apă în interiorul pieţei, ceea ce reprezintă un disconfort general, atât pentru comercianţi, care nu îşi pot desfăşura activitatea în condiţii optime, dar în egală măsură şi pentru cumpărători, aceştia din urmă fiind nevoiţi să se ferească pentru a nu fi udaţi. Pentru a stopa valul de nemulţumiri, a demarat o acţiune de reparare a acoperişului, atât în piaţa industrială, cât şi în cea de comercializare a produselor agricole. Nu a fost necesar să facem niciun fel de investiţii deoarece am avut materialele necesare în depozit, iar manopera este asigurată de către angajaţii noştri. Fiind în regie proprie, costurile sunt extrem de mici şi cu toate acestea nu se face rabat la calitate, ci doar economii”.

În timp ce comercianţii din piaţa centrală sunt fericiţi că vor avea condiţii mai bune de desfăşurare a activităţii comerciale, cei din pieţele de cartier vor mai avea de aşteptat.

„Am verificat şi celelalte pieţe din Tecuci pentru a vedea care este starea lor şi pentru a căuta soluţii de modernizare a spaţiilor. În viitorul apropiat vor construi un acoperiş la Piaţa Autogară, vor înlocui mesele de ciment cu mese de plastic, astfel încât să creăm condiţii civilizate de comerţ. În ceea ce priveşte piaţa din Zona Industrială, acolo nu avem niciun plan de modernizare, având în vedere că în acea zonă investiţia ar trebui să fie foarte mare, iar comercianţii care îşi desfăşoară activitatea în acel sector pot fi număraţi pe degetele de la o mână, cred că sunt cel mult patru. Este necesară intervenţia şi în piaţa din Zona Industrială, însă aceasta va avea loc probabil anul viitor, când vom avea fonduri”, a concluzionat Daniel Grosu, directorul general al SC Pieţe Zone Verzi SA.

Sursa: Monitorul GL

1 raspuns la “În aşteptarea ploilor de toamnă, pieţele tecucene îşi schimbă acoperişurile”

  1. monica spune:

    Sa le fie rusine conducerii. Au plecat unii si au venit alti care nu stiu sa spuna „Buna ziua ” oamenilor. Vor sa puna camere de vedere in piata industriala, pentru ce? Mai au de spalat niste bani bagand aceste camere de filmat? A cui afacere mai este si asta? De ce nu angajeaza doi paznici si astfel ar crea si doua locuri de munca si nu s-ar mai scoate din bugetul pietii alte miliarde? Daca i-au intrebat pietarii care ar fi scopul acestor camere, D-nul director general Grosu Daniel a raspuns raspicat ca nu ne priveste. Unde e promisiunea d-nului primar Tuchel ca ni se va ieftini tarabele cu 30 de procente?Am sperat mult in el, dar…pacat!

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal