Încă un accident în intersecţia de la Nicoreşti

Sep 8th, 2012 in sectiunea Local, Ultimele stiri.

Astăzi, în jurul orei 13:30, a avut loc un nou accident pe drumul european E581, la intersecţia cu drumul ce duce spre Nicoreşti. Ca şi în alte dăti, scenariul este acelaşi, doar ca actorii difera. Mai exact, un autoturism Dacia care se deplasa regulamentar dinspre Tecuci, a pus semnal stânga pentru a intra pe drumul care duce spre Movileni. În acest timp, un autoturism marca BMW care se deplasa în acelaşi sens, s-a angajat în depăşire, nerespectând marcajele rutiere din acea zona. A rezultat un impact deosebit de violent în urma căruia BMW-ul a fost proiectat la aproape 30 de metri de la locul accidentului, în incinta viitoarei pieţi.

Martorii prezenţi la eveniment au apelat numarul unic de urgenţă 112, la faţa locului prezentându-se în cel mai scurt timp două ambulanţe şi o maşina de poliţie venite de la Tecuci. Şoferul din BMW, precum şi 3 persoane din Dacie au fost transportate la spitalul Anton Cincu, cel puţin o persoană prezentând răni destul de grave.

Din relatările persoanelor aflate la faţa locului se pare că acesta ar fi cel de-al patrulea accident din acea intersecţie din ultimile două săptămâni. Cam multe am spune noi, impunându-se pe viitor limitarea vitezei de deplasare, sau, de ce nu, construirea unui sens giratoriu.

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal