Infracţiuni constatate de jandarmii Tecuceni

Oct 16th, 2013 in sectiunea Local, Ultimele stiri.

Patrula de jandarmi aflată în misiune pentru combaterea faptelor antisociale pe raza municipiului Tecuci a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană de sex bărbătesc a sustras din incinta unei bijuterii o verighetă şi doreşte să părăsească magazinului fără a o achita.

Deplasându-se la faţa locului, jandarmii au identificat suspectul în persoana numitului D. Andrei de 25 ani, din comuna Negrileşti, fără antecedente penale. În urma cercetărilor efectuate, jandarmii au stabilit că suspectul, profitând de neatenţia vânzătoarei a sustras verigheta de 5,8 grame din locul expus spre vânzare, aceasta fiind găsită în buzunarul stâng al pantalonului.

furt supermarket  Infracţiuni constatate de jandarmii Tecuceni

La scurt timp, jandarmi au fost direcţionaţi către supermarketul „Kaufland” unde agenţii de pază au depistat o tânără care încerca să sustragă mai multe produse cosmetice din incinta magazinului. Jandarmii ajunşi la faţa locului au identificat suspecta în persoana numitei S.E. de 17 ani, din comuna Dragomireşti, judeţul Vaslui, care le-a declarat jandarmilor că avea nevoie de două creme şi a crezut că îi va fi mai uşor să facă rost de ele dacă va profita de neatenţia agenţilor de pază din supermarket.

Ambelor persoane le-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi  „furt calificat”, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci.

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal