LaLa Band – Like Life – concert in Galaţi

aug. 20th, 2012 in sectiunea Local, Ultimele stiri.

LaLa Band, trupa fenomen a momentului, începe toamna cu un concert incendiar în Galaţi! Concertul face parte din turneul naţional pe care trupa îl desfăşoară în această toamnă în câteva oraşe din ţară. Gustă viaţa împreună cu cei mai talentaţi tineri din România! Sâmbătă, 29 septembrie, ora 19, la Stadionul “Oţelul” din Galaţi! Partenerul oficial al evenimentului este Primăria Municipiului Galaţi.

Artiştii sunt entuziasmaţi de apropiatul concert şi de întâlnirea cu fanii din oraşul de pe Dunăre:

Alina Eremia: „Ne bucurăm că vom ajunge şi în Galaţi. Sperăm să ne adunăm cât mai mulţi şi timp de două ore să creăm o atmosfera LaLa”.

Criss Ciobănaşu: “Ne pare foarte bine că reuşim să ne întâlnim şi cu fanii din alte oraşe. Suntem foarte încântaţi. Sperăm să se strângă toţi fanii din Galaţi şi nu numai. Vă promitem că o să aveţi parte de o mega LaLa distracţie!”

Sore Mihalache: „Am primit o mulţime de mesaje din partea fanilor din zonă, aşa că abia aştept să îi cunosc şi să îi văd cum rezonează alături de muzica noastră!”

În mai puţin de un an de la lansare, LaLa Band a avut o ascensiune fulminantă, devenind una dintre cele mai iubite trupe din ţară. Frumoşii protagonişti ai serialului “Pariu cu viaţa” au cucerit inimile fanilor, devenind idolii a milioane de tineri. Trupa Lala Band s-a desprins din serialul muzical „Pariu cu viaţa”, urmând exemplul lansat de seriale celebre, precum “RBD” (Mexic) şi “Glee” (SUA). Membrii trupei au debutat mai întâi ca actori în septembrie 2011, iar în câteva luni au cunoscut succesul în afara serialului, în primul lor concert live. Trupa Lala Band a lansat până în prezent trei albume – „LaLa Xmas Songs”, „LaLaLove Songs” şi „LaLa Summer Love” – care au înregistrat vânzări record şi a susţinut concerte atât în capitală cât şi în ţară.

Locuitorii din Galaţi şi din împrejurimi vor fi răsfăţaţi cu un show special, care va include cover-uri de succes, cunoscutele piese originale ale trupei, numeroase costume, pasiune şi energie. Lala Band – Like Life – în Galaţi! Sâmbătă, 29 septembrie, ora 19, la Stadionul “Oţelul”.

Biletele sunt disponibile la următoarele categorii de preţuri:

VIP package – 150 lei (un obiect inscripţionat Lala Band, poster cu autografe, acces la sesiunea de autografe şi fotografii cu membrii trupei)

Categoria I – 80 lei

Categoria a II-a – 60 lei

Biletele se găsesc la casa de bilete a Stadionului „Oţelul”, la distribuitorii autorizaţi de bilete, la Teatrul Dramatic, telefon 0727.898.269, la Casa de Cultura a Sindicatelor, telefon 0742.754.544, în Oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro, dar şi online, pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro.

1 raspuns la “LaLa Band – Like Life – concert in Galaţi”

  1. Obreja Alina Georgiana spune:

    Eu sunt o fana a serialul Pariu cu Viata.Debea astept sa va cunosc.Va astept la Galati. Va pulce.:-*

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal