Mai aproape de Dumnezeu

nov. 28th, 2008 in sectiunea Ultimele stiri. Comenteaza

Un gest care te determina sa intelegi ca pe langa functii si cariera esti om inainte de toate.
Acest lucru a dovedit consilierul judetean PNL-ist, Viorel Cristovici, duminica, 23 noiembrie, cand a increstinat un copil. ”Oricine are acest drept, doar ca, din pacate, nu oricine are posibilitatea sa-si boteze copilul asa cum este normal”, a precizat Viorel Cristovici.

Ceremonia religioasa a avut loc la biserica ”Sfanta Maria” din cartierul Nicolae Balcescu si a fost oficiata de preotul Toader Trandafir, care a fost extrem de multumit de gestul candidatului pentru functia de deputat.
La acest eveniment, alaturi de Viorel Cristovici au fost colegii de partid, consilierii locali PNL, dar si de Paul Pacuraru.

”Dumnezeu sa aiba grija de dansul”
”Sa-i dea Dumnezeu toata sanatatea din lume sa mai ajute si alti amarati ca noi. Pentru noi inseamna foarte mult si o sa-i multumim toata viata pentru cat a facut pentru copilul nostru”, au subliniat parintii lui David, Visinica si Vasile Cretu. Nici preotul Toader Trandafir nu s-a putut abtine sa spuna cateva cuvinte: ”Cand un crestin increstineaza o persoana care nu a fost binecuvantata prin intermediul acestei taine a botezului, ingerii zambesc. Acest gest facut de domnul Cristovici. Ar trebui luat drept exemplu de mai multi oameni de afaceri din oras care au posibilitati financiare si pana la urma fac un gest de crestinism de care Domnul, cu siguranta, va tine cont”.

S-a nascut intr-o familie saraca
Copilul pe care consilierul judetean, Viorel Cristovici, l-a botezat cu numele de David Cretu, este dintr-o familie de etnie rroma si are o situatie materiala delicata, acesta fiind motivul pentru care prucul nu a fost botezat pana la acest moment.
”Am facut o pomana. Ma simt foarte implinit si mai aproape de bunul Dumnezeu. Il voi ajuta pe parcursul anilor pentru a putea beneficia de conditii decente de trai si pentru a putea studia. Nu este primul astfel de gest pe care il fac si sunt sigur ca nu va fi ultimul deoarece mai sunt multi copii care nu ai fost increstinati. Dumnezeu vede si-i da fiecaruia dupa suflet”, a adaugat Viorel Cristovici, candidat PNL pentru functia de deputat pe colegiul numarul 2

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal