Minor fugit, depistat de jandarmii tecuceni

mart. 19th, 2014 in sectiunea Local, Ultimele stiri.

Luni, 17 martie a.c, ora 21.30, un echipaj din cadrul Jandarmeriei Tecuci aflat în misiune de patrulare pe raza municipiului a fost direcționat de către Dispeceratul Poliției Municipiului Tecuci la Spitalul de Copii „Anton Cincu” unde medicul de gardă reclama faptul că, la spital a fost adus cu ambulanța un tânăr în stare avansată de ebrietate care se manifestă violent şi nu cooperează cu medicii pentru a se putea stabili identitatea.

Jandarmii s-au deplasat la camera de gardă, însă, nu au putut discuta cu tânărul deoarece intrase în comă alcoolică. După aproximativ două ore, echipajul de jandarmi a putut comunica cu tânărul întrucât acesta își revenise şi astfel i-au stabilit identitatea în persoana numitului A.I. de 13 ani, din Tecuci.

minor disparut 1024x768  Minor fugit, depistat de jandarmii tecuceni

În urma verificărilor efectuate şi a consultării bazei de date SINS, jandarmii au stabilit faptul că minorul figurează ca persoană dispărută, fiind fugit de la domiciliul părinților din data de 04.03.2014.

Pe timpul nopții tânărul a rămas internat la Spitalul de Copii pentru a primi tratamentul de specialitate, totodată a fost informat și Biroul Urmăriți din cadrul I.P.J. Galați, cercetările fiind continuate de Poliția Municipiului Tecuci.

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal