„Nu uita că eşti român”, singura manifestare tecuceană de 1 Decembrie

nov. 28th, 2012 in sectiunea Local, Ultimele stiri.

Cu fiecare an sărbătorile tecucenilor sunt tot mai sărace din cauza crizei economice care parcă nu se mai îndură să părăsească meleagurile. Din „peisaj” au dispărut încet-încet manifestările de masă dedicate patronului spiritual al oraşului, evenimentele fastuoase în cinstea eroilor neamului, cu armată şi coroane de flori, iar ziua de 1 Decembrie se anunţă a fi la fel de fadă. Singura „zvâcnire” în tumultul existenţei, în goana după asigurarea strictului necesar, rămân evoluţiile artistice ale micilor artişti tecuceni, elevi ai unităţilor de învăţământ care interpretează cu drag o melodie, o poezie ori un dans. La ceas aniversar, de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României, Casa de Cultură a municipiului Tecuci îndeamnă tecucenii să nu uite că sunt români, iar cel mai potrivit mod de a pune în valoare acest mesaj este spectacolul muzical-coregrafic dedicat importantului eveniment naţional ce urmează a se desfăşura pe data de 29 noiembrie, începând cu orele 18 în  Sala de spectacole „Ion Petrovici”, sub genericul „Nu uita că eşti român”.

Pe scena sălii de spectacole vor evolua grupurile Jackpot, Stars, Princesses, Piticot, Glamour’us, alături de talentaţii solişti vocali ai Casei de Cultură Tecuci şi ansamblul „Movilenii” din comuna Movileni. La eveniment sunt aşteptaţi toţi cei ce simt româneşte şi vor să se bucure de acest fapt alături de concetăţeni, iar cel mai important este faptul că intrarea este liberă, iar artiştii aşteaptă să le fie răsplătit efortul cu ropote de aplauze.

 

[adrotate banner=”10″]

 

Sursa: http://bit.ly/QsGgSZ

1 raspuns la “„Nu uita că eşti român”, singura manifestare tecuceană de 1 Decembrie”

  1. nu inteleg de ce 1 decembrie se serbeaza pe 29 noiembrie . Pe masura ce trec anii suntem mai ciudati . Urmeaza sa sarbatorim anul nou pe 31 decembrie si totul este perfect !

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal