O puștoaică de 15 ani le dă clasă șuților! Fata îi buzunărește de zor pe tecuceni în centrul orașului

mart. 1st, 2012 in sectiunea Ultimele stiri.

Puștoaica, de etnie romă, are, se pare, un singur mare talent pe care încearcă să îl folosească pentru a-și asigura traiul de zi cu zi. Ea s-a ales recent cu un nou dosar penal după ce a băgat mâna în poșeta unei tinere de unde a luat peste 300 de lei.
Maria S. are 15 ani și toată ziua este prezentă pe străzile din centrul Tecuciului, ori în Piață, unde se strecoară cu dibăcie prin mulțime. Asta nu pentru că i-ar plăcea aglomerația, ci pentru că poate profita de înghesuială și neatenția trecătorilor ca să-i „lucreze” la buzunare și portofele.
Ultima lovitură a dat-o pe strada 1 decembrie 1918, unde a pus ochii pe geanta unei tinere care nu părea afi din oraș. Profitând de neatenția femeii, puștoaica i-a băgat mâna în poșetă și iute ca focul i-a luat banii, 350 de lei, după care dusă a fost.
Păgubașa, Rodica B., de 23 de ani, din Buciumeni, și-a dat însă seama imediat că a fost jefuită și s-a dus glonț la poliție, unde a depus reclamație. Oamenii legii, bănuind identitatea persoanei cu care aveau de-a face, au dat relativ repede de urma ei.
Maria S., care mai dăduse cu subsemnatul la Poliție și în alte rânduri pentru fapte similare, a recunoscut că a furat.Ea s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat și dacă va fi trimisă în judecată riscă să primească jumătate din pedeapsa închisorii pentru furt calificat. (www.adevarul.ro)

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal