SERVICII CONSULTANȚĂ

ian. 21st, 2019 in sectiunea Ultimele stiri.
INTROTIME PR SRL, CUI 37476209, oferă servicii de consultanță pentru:
1. Start-up Nation, program finanțat prin Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.
Exemple de proiecte : atelier de fier forjat, brutărie, patiserie, achiziție utilaje agricole, utilaje pentru construcții, utilaje pentru servicii anexe silviculturii (utilajele vor fi achiziționate pentru a fi închiriate fără operator), cabinet stomatologic, achiziție linie de îmbuteliere miere, laborator de tehnică dentară, fabricare produse din beton, laborator de radiologie, linie de fabricat peleți/bricheți, atelier de tâmplărie, atelier de confecții, etc.
2. Măsura 5/6A Inființarea de activități non-agricole prin achiziții – de la GAL Bârlad Siret Est, Măsură finanațată prin Programul Național de Dezvoltare Locală. De Măsura 5/6A pot beneficia doar intreprinderile cu sediul social și punctele de lucru situate în spațiul rural, mai exact în teritoriul GAL Bârlad Siret Est: comunele Pechea, Ivești, Umbrărești, Cuza Vodă, Grivița, din județul Galați.
Exemple de proiecte: achiziție echipamente pentru servicii de contabilitate, achiziție echipamente pentru laborator foto-video, achiziție echipamente pentru servicii de consulanță, achiziție  echipamente pentru atelier de croitorie, achiziție echipamente pentru servicii de pompe funebre, etc.
INTROTIME PR SRL
0785.285.782
Email: adinacristinap@yahoo.com

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal