Școala Postliceală F.E.G. ”EDUCATION” TECUCI – Sfârșit de an școlar 2018 – 2019

iun. 27th, 2019 in sectiunea Ultimele stiri.

Joi, 20 iunie 2019, la Școala Postliceală F.E.G. ”EDUCATION” TECUCI, a sunat clopoțelul anunțând ceremonialul de absolvire al claselor terminale AMF III și AMG III.

Avem cursanți foarte mulțumiți de rezultatele lor școlare, unii dintre ei și-au găsit locuri în farmacii, dornici să pună în practică ce au învățat pe băncile școlii, de la minunații lor dascăli. Absolvenții AMG vor urma același traseu după obținerea diplomei de absolvire, în urma examenului din luna august.

Suntem încă sub influența emoțiilor și a bogăției de sentimente ce ne-a marcat festivitatea de absolvire. Filmulețul – document al școlii a mai primit câțiva metri de peliculă ce condensează evidențe de netăgăduit: cursanți frumoși, fete și băieți ce purtau cu mândrie robele lor de absolvenți, cu cravate verzi, frumos personalizate în spiritul școlii și toce pe cap, ce le confereau un aer academic.

S-a intonat Gaudeamus igitur, imnul absolvenților, în timp ce pelicula se derula pe ecran, amintind de activitățile diverse, instructive și educative deopotrivă, de la începuturile școlii – 2011 – până în prezent, dar și de generațiile (opt în total) pe care școala noastră le-a desăvârșit profesional, cu care ne mândrim, ei sunt emblema F.E.G. Tecuci.

S-au înmânat diplomele de merit premianților celor două domenii de activitate AMF și AMG, dar și șefilor de promoție. Un moment foarte emoționant a fost acela când cei doi șefi de promoție și-au rostit alocuțiunile, fiecare dintre ei subliniind că absolvirea școlii reprezintă un nou început, un nou capitol de viață și că nimeni nu trebuie să se lase înfrânt de provocările vieții.

Cadrele didactice au subliniat în speech-ul lor simțămintele adânci ce le nutresc pentru fiecare cursant, faptul că au făcut parte din viața noastră și lor le-am dăruit toată priceperea și abnegația noastră.

În sala de festivități a Școlii ”Elena Doamna” s-au bucurat alături de noi și părinții cursanților, dornici să trăiască simțămintele copiilor lor.

Au fost flori, foarte multe flori, care transmiteau același mesaj: recunoștință și prețuire cadrelor didactice care au migălit la șlefuirea și desăvârșirea profesională a fiecărui cursant.

Ne-a rămas bucuria acestui moment de mare încărcătură emoțională, dar și documentul nostru prețios, filmulețul școlii, în care ne regăsim cu toții, toate echipele de lucru care și-au pus amprenta asupra formării și dezvoltării personale a cursanților școlii.

Ne pregătim sufletește pentru examenul de absolvire al AMG-iștilor, din luna august, dar și pentru noii cursanți, boboceii ce se vor înscrie pentru noul an școlar 2019-2020.

La o cupă de șampanie, pe terasa restaurantului ”Parc”, într-un cadru nocturn, romantic, a fost multă distracție, urând cursanților noștri mult succes și curaj pe drumul vieții.

Director, Prof. Silvia Gheorghiu

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal