Tâlhărie la Târgu Bujor

aug. 13th, 2013 in sectiunea Local, Ultimele stiri.

Luni, 12 august a.c, , ora 18.45, în urma unui apel telefonic, o patrulă mixtă formată din jandarmi de la Grupa de Supraveghere şi Ordine Publică Tg. Bujor şi lucrători ai Poliţiei oraşului Tg. Bujor, s-au deplasat în zona Parcului Central din oraş deoarece în zonă se află în desfășurare un scandal în care sunt implicate trei persoane.

talharii  Tâlhărie la Târgu Bujor

O persoană, aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, în timp ce se afla pe strada Grigore Hagiu vizavi de sediul Poştei din oraşul Tg. Bujor, a bruscat o altă persoană, căreia i-a sustras din buzunarul  drept al sacoului un telefon mobil, după care a fugit, dar a fost ajuns din urmă de către păgubit şi de către prietena acestuia.

Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului unde au observat un cetăţean încadrat de către două persoane. S-a stabilit identitatea acestora, s-a efectuat controlul corporal asupra persoanei reclamate, ocazie cu care nu s-a găsit bunul sustras. În continuare s-a efectuat scotocirea zonei, telefonul furat fiind găsit în zona treptelor de acces în clădirea Poştei, în vegetaţia uscată, în stare de funcţionare, iar la apelarea numărului de telefon prezentat de persoana vătămată acesta a sunat.

M. Mitică, de 48 de ani, din oraşul Tg. Bujor, cu antecedente penale, a fost condus la sediul Poliţiei oraşului Tg. Bujor pentru luarea măsurilor legale.

Oamenii legii i-au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii unei infracţiuni susceptibile de a fi tâlhărie.

1 raspuns la “Tâlhărie la Târgu Bujor”

  1. lorz spune:

    dar este adevarat ca in tecuci in nopatea de vineri spre sambata au fost 7 spargeri in zona industriala?

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal