Trimiteri in judecata pentru contrabanda cu tigari

mai 30th, 2011 in sectiunea Local, Ultimele stiri.

Miercuri, 25 mai 2011, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a adus la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

1. La data de 24 mai 2011, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Tecuci au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea in judecata in stare de arest preventiv a lui BURSUC CONSTANTIN PUIU sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda (2 fapte).

Potrivit unui comunicat al PICCJ, pe 2 februarie 2011, inculpatul a fost depistat in trafic, in urma unui control de rutina, pe raza localitatii Rosiorii de Vede in timp ce transporta intr-un autoturism cantitatea de 13.200 pachete de tigari (264.000 tigarete) pe care intentiona sa le comercializeze, cunoscand ca provin din contrabanda. Cu cateva zile inaintea depistarii sale in trafic, la locuinta inculpatului mai fusesera identificate, in urma unei perchezitii domiciliare, 2.178 pachete de tigari (43.560 tigarete) provenind din Republica Moldova, fara a avea marcaje corespunzatoare.

Valoarea prejudiciului cauzat bugetului consolidat al  statului se cifreaza la valoarea de  106.108 lei.

Dosarul a fost inaintat, spre competenta solutionare, Judecatoriei Tecuci.

1 raspuns la “Trimiteri in judecata pentru contrabanda cu tigari”

  1. cornell spune:

    Prindeti rechinii contrabandei, si nu pestisorii care ciugulesc si ei cate un pachetel de tigarete, dragi procurori, pentru ca in ritmul asta devalizarea bugetului de stat isi va urma cursul impetuos nestingherit. Strangeti cu usa mai bine pestisorii si va vor arata drumul spre rechini.

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal