Warning: strpos() [function.strpos]: Offset not contained in string in /home/rmob5256/public_html/ziarulsemnal/wp-content/plugins/hungred-image-fit/hungred-image-fit.php on line 273

Ucigaşii taximetristului omorât la Cudalbi au fost condamnaţi pe viaţă

Iun 12th, 2013 in sectiunea Local, Ultimele stiri.

Warning: strpos() [function.strpos]: Offset not contained in string in /home/rmob5256/public_html/ziarulsemnal/wp-content/plugins/hungred-image-fit/hungred-image-fit.php on line 273

Asasinii taximetristului Valentin Andrieş au fost condamnaţi la detenţie pe viaţă. Decizia aparţine Tribunalului Galaţi, nu este definitivă, dar vine în contextul în care de foarte mulţi ani la noi nu s-a mai dat o astfel de pedeapsă.

crima cudalbi 21  Ucigaşii taximetristului omorât la Cudalbi au fost condamnaţi pe viaţă

Parchetul a stabilit că Gelu Chiriac şi Costache Guzgă l-au asasinat pe Andrieş în chinuri groaznice. Procurorii au mai stabilit că scopul celor doi era să fure maşina cu care Andrieş făcea taximetrie. Rămaşi fără bani, l-au ademenit pe şofer cu o cursă în afara oraşului. Pe drum, cei doi au comunicat prin mesaje telefonice, punând la cale imobilizarea lui Andrieş. Când au reuşit să facă asta, l-au legat de mâini şi de picioare cu o sârmă, după care l-au băgat în portbagajul maşinii. L-au scos de acolo, l-au dezlegat, i-au dat o ţigară, lăsându-l să creadă că-l vor elibera, după care l-au aruncat într-o fântână. După cum au arătat procurorii în rechizitoriu, cei doi au stat şi au ascultat strigătele disperate ale omului, până când acestea nu s-au mai auzit. Anchetatorii au stabilit că victima a murit în chinuri groaznice.

După acest episod halucinant, cei doi au încercat să vândă maşina pe te miri ce şi mai nimic, numai să scape de obiectul care-i incrimina. În sala de judecată, inculpaţii nu au mai putut să asculte mărturiile celor din acest dosar, unul dintre ei cerând să fie scos din sală, lucru respins de magistrat.

Rămâne de văzut dacă cei doi condamnaţi vor ataca decizia Tribunalului şi, în cazul în care o vor face, dacă soluţia va rămâne în această formă.

Sursa: http://bit.ly/13WDngn

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal