Un pensionar din Tecuci a reclamat la OPC tratamentul pentru sporirea potenţei sexuale

mai 11th, 2011 in sectiunea Local, Ultimele stiri.

Un bărbat de vârsta a treia a reclamat la Protecţia Consumatorului o firmă din Iaşi care i-a livrat nişte pilule pentru mărirea penisului, care nu au avut însă efectul aşteptat.

„Un pensionar din Tecuci, judeţul Galaţi, a văzut pe site-ul unei firme din Iaşi produsul vigRX, respectiv nişte pilule care are fi numărul 1 în ceea ce priveşte mărirea penisului şi îmbunătăţirea performanţelor sexuale cu efect garantat. Fiind foarte interesat de aceste efecte, a dat comandă de şase cutii cu pilule”, a declarat Daniel Piftor, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului.

Văzând că tratamentul nu dă roade, pensionarul a luat legătura cu firma din Iaşi, nemulţumit de absenţa efectelor promise.

„I s-a spus să continue tratamentul până la capăt şi că i se vor returna banii dacă situaţia se va menţine. Rezultatele au fost zero şi la final, pensionarul trimiţând ca dovadă poze făcute înainte şi după tratament. Răspunsul celor de la firma din Iaşi a fost să-i ofere la promoţie un aparat de tip extender sau o pompă vacuum. Bărbatul a refuzat şi ne-a contactat pe noi”, a precizat Piftor.

Organele abilitate vor începe acum procedura standard în cazul unor sesizări de acest gen. „Chiar dacă este o chestiune ceva mai deochiată, cazul este deja pe traseu, la comisari. Vom merge la operatorul economic pentru un control pentru a încerca să recuperăm banii plătiţi de pensionar, care are o pensie de 700 de lei pe lună”, a încheiat Piftor. Sursă: adevarul.ro

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal