Un tâlhar care a jefuit o sală de jocuri din Tecuci a fost prins

Sep 26th, 2013 in sectiunea Local, Ultimele stiri.

Un tecucean de 19 ani a ajuns în custodia poliţiştilor după ce aceştia au stabilit că el este principalul suspect al unei tâlhării comise în urmă cu cinci zile la o sală de jocuri din localitate. Individul este bănuit că în dimineaţa zilei de 21 septembrie a intrat în incinta sălii mascat cu o glugă şi având faţa acoperită şi a sustras peste 3.000 de lei din încasări precum şi telefonul mobil al unei angajate, aparat care de altfel a fost găsit de poliţişti la percheziţie.

„Suspectul a fost prins în urma investigaţiilor şi a cercetărilor efectuate de poliţiştii tecuceni, precum şi în baza semnalmentelor furnizate de victimă. Pentru soluţionarea cu operativitate a cazului, s-a constituit o echipă operativă complexă de cercetare formată din poliţişti de investigaţii criminale şi specialişti criminalişti”, a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

talharie tecuci  Un tâlhar care a jefuit o sală de jocuri din Tecuci a fost prins

Individul, care şi-a recunoscu fapta la audieri, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie.

Sursa: http://bit.ly/18r5lD2

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal