VIDEO EXCLUSIV: Impact fontal între un TIR şi o ambulanţă la Barcea. Două persoane au murit. A treia este în comă

Sep 18th, 2012 in sectiunea Local, Ultimele stiri.

UPDATE  16:24 – Asistenta de pe ambulanță a murit la spital.

Două persoane au murit în urma unui accident rutier şocant ce a avut loc astăzi în jurul orelor 14 pe DN 25 Tecuci – Galaţi, în dreptul comunei Barcea. O ambulanţă, o dubă şi un TIR cu remorcă încarcat cu fier vechi au făcut ca circulaţia să fie închisa chiar şi la ora scrierii acestui articol.

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi a declarat: „Ambulanţierul şi un pacient de 82 de ani care se afla în ambulanţă în momentul producerii accidentului au decedat. Asistenta a intrat în comă având, din informaţiile pe care le deţin în acest moment, o fractură deschisă a unui membru inferior”.

„Ambulanţa care venea din comuna Lieşti şi se îndrepta către Tecuci s-a angajat în depăşirea unui camion. A fost lovită frontal de un alt camion şi proiectată într-un microbuz înmatriculat în Brăila. În urma producerii accidentului s-au înregistrat trei victime. Este vorba despre cei care se aflau în ambulanţă. Şoferul şi pacientul au decedat în urma impactului, iar asistenta a fost preluată de un echipaj SMURD”, a declarat Bogdan Carp, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, care a completat spunând că cercetările continuă în acest caz

Şoferul TIR-ului a fost adus la Spitalul din Tecuci pentru recoltarea de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vom reveni cu amănunte!

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal