[VIDEO și GALERIE FOTO] Un student din Tecuci, s-a spânzurat cu o curea în camera de cămin

iun. 3rd, 2013 in sectiunea Local, Ultimele stiri.

Scene tragice în campusul studenţesc „Tudor Vladimirescu“ din Iaşi. Un tânăr de 22 de ani, student în anul III la Facultatea de Construcţii şi Instalaţii din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi“ a fost găsit spânzurat ieri după amiază de către un coleg. Marcel Miron era originar din Tecuci şi, potrivit unor colegi de cămin, se certase cu prietena sa zilele trecute. Trupul său neînsuflţit a fost găsit ieri după-amiază chiar de colegul său, care plecase vineri acasă.

11  [VIDEO și GALERIE FOTO] Un student din Tecuci, s-a spânzurat cu o curea în camera de căminNu s-a stabilit cu exactitatea ziua în care studentul a ales să-şi pună capăt zilelor. Având în vedere însă că trupul era deja în stare de putrefacţie, autorităţile estimează că tânărul era mort de cel puţin o zi în momentul în care a fost găsit de colegul de cameră. „Noi am fost sesizaţi cu privire la moartea unui tânăr de 22 de ani. Colegii mei s-au deplasat la faţa locului pentru a efectua verificări, efectuându-se cercetări pentru moarte suspectă. Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei“, a spus Alexandru Chelaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

(Either JavaScript is not active or you are using an old version of Adobe Flash Player. Please install the newest Flash Player.)

Sursa articol: http://bit.ly/10SWW6U

Sursa video&foto: bzi.ro

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal