Viitorii ofiţeri jandarmi, în practică la Jandarmeria Galaţi

feb. 10th, 2020 in sectiunea Ultimele stiri, National.

În perioada 10 februarie – 08 martie, 7 studenţi din anul I,II, respectiv III de studiu ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, Facultatea de Jandarmi se vor afla în stagiu de practică la Jandarmeria Galaţi.           Au considerat că o carieră în Jandarmerie se pliază perfect pe ambiţiile şi idealurile lor, că purtarea uniformei de jandarm impune onoare şi respect. Sunt tineri, ambiţioşi şi dornici să înveţe din tainele meseriei de jandarm.

           Tinerii studenţi, unul în anul întâi, patru în anul doi şi doi în anul trei, sunt pregătiţi să-şi desfăşoare stagiul de practică la Jandarmeria Galaţi.

           Fie că se află în an terminal, fie abia păşiţi pe porţile facultăţii, tinerii studenţi vor desfăşura, la Galaţi, timp de patru săptămâni , activităţile specifice planului de practică în cadrul structurilor de pază şi de ordine publică.  

Astfel, viitorii jandarmi au fost repartizaţi tutorilor profesionali, ofiţeri care îi vor învăţa adevărata muncă de jandarmerie pentru a completa noţiunile teoretice deprinse în şcoală cu noţiuni practice şi utile meseriei pe care şi-au ales-o.

De asemenea, tutorii profesionali îi vor evalua la sfârşitul stagiului de practică, punctând modul de implicare şi dorinţa de a învăţa.

Ne bucurăm că tinerii studenţi au ales arma jandarmerie şi că noi, jandarmii gălăţeni am contribuit puţin la motivarea lor şi la alegerea carierei de jandarm.

J A N D A R M E R I A   R O M Â N Ă

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN „Dunărea de Jos” GALAȚI

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal