Dublu asasinat zguduie linistea Tecuciului

sept. 4th, 2008 in sectiunea Ultimele stiri. Comenteaza

In ultima zi a lunii august, mai exact pe 31.08.2008, orele 01>10, lucratorii I.P.J. Galati au fost sesizati prin apelul de urgenta 112, despre faptul ca, la sediul unei societati comerciale din Tecuci, a fost gasit numitul Ionel Popa, de 51 ani, din municipiul Tecuci, paznic, care prezenta la nivelul capului o plaga taiata. I s-a acordat primul ajutor insa in scurt timp acesta a decedat. :n urma efectuarii necropsiei s-a stabilit ca moartea a fost violenta, ea datorandu-se unei hemoragii interne si externe, consecutive unui politraumatism cu fractura oaselor craniene, fracturi costale, fracturi oase coloana vertebrala si fracturi ale membrelor superioare. In dimineata aceleiasi zile, cu ocazia cercetarilor la fata locului, in incinta aceleiasi societati a fost gasit cadavrul numitului Neculai Toderascu, de 52 ani, din Tecuci, paznic, care prezenta multiple leziuni la nivelul fetei. :n urma efectuarii necropsiei s-a stabilit ca si moartea acestuia a fost violenta, ea datorandu-se asfixiei mecanice prin comprimarea cailor respiratorii. Din primele cercetari s-a stabilit ca din incinta SC UNITEC SA Tecuci au fost sustrase mai multe profile metalice, colaci de sarma si cateva gaini

Ucigasi la 18 ani
In urma desfasurarii unui complex de masuri informative s-a reusit identificarea autorilor. Autorii sunt Costel Ene, de 18 ani si Costel Ciriblan, de aceeasi varsta, din cartierul Balcescu, Tecuci. Ei s-au intalnit in seara respectiva si au plecat de acasa cu intentia de a sustrage fier vechi de la depozitul respectiv. Au recunoscut fapta si ne-au spus si cum au comis crima. Ei au patruns in depozit prin escaladarea gardului, au reusit sa fure cateva valuri de sarma, iar apoi au fost descoperiti de catre paznic. In acel moment, Ene a luat o lopata si l-a lovit pana in momentul in care paznicul nu a mai miscat. La scurta vreme a aparut si celalalt paznic. Acesta a inceput sa strige, iar in acel moment, acelasi Costel Ene l-a lovit cu lopata. A fost ajutat de catre Costel Ciriblan, care a imobilizat victima si a legat-o”, a declarat Stefan Capatan, sef Serviciu Investigatii Criminale.
”A fost dificil sa instrumentam cazul deoarece intinderea depozitului era foarte mare. Am gasit in mai multe zone unde s-au comis faptele urma impresiunii unui pantof tip adidas cu striatii mai speciale. Apoi, la gardul depozitului, am descoperit urmele a patru caucuciuri diferite ce apartineau unei carute al carui unic cal avea o potcoava pe jumatate rupta. {i apoi cainii politisti ne-au ajutat sa luam urma si ne-au adus in cartierul unde locuiau cei doi. I-am retinut, nu usor insa, Ene chiar a sarit un gard incercand sa fuga, dar l-am prins. Este cea mai grava infractiune violenta petrecuta in Tecuci in ultimii zece ani”, a declarat comisar sef Stefan Capatan.
Suspectii au fost introdusi pe baza de ordonanta de retinere in arestul I.P.J. Galati si urmeaza sa fie prezentati Tribunalului Galati cu propunere de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunilor de omor calificat si talharie”, a precizat Cristina Tatulici, subcomisar in cadrul I.PJ. Galati.

2 raspunsuri la “Dublu asasinat zguduie linistea Tecuciului”

  1. cornell spune:

    Nu credeam sa aud de asemenea crime in orasul nostru.

  2. tocu ionut spune:

    ce tzigani idioti

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal