Copiii în lumea jandarmilor – tehnică de intervenţie, muzică şi multă voie bună.

mart. 30th, 2018 in sectiunea Local, National.

Evenimentul este organizat de Jandarmeria Galaţi şi Centrul Cultural „Dunărea de Jos” Galaţi şi este adresat tuturor copiilor care vor să interacţioneze cu jandarmii, câinii de serviciu şi armamentul specific .

            Duminică, 1 aprilie, a.c., în intervalul orar 16:00 – 19:00, jandarmii gălăţeni vă aşteaptă cu mic şi mare, în Grădina Publică din municipiul Galaţi, pentru a celebra împreună evenimentele care au marcat 123 ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Gălăţene şi 168 ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

            Întitulat „Copiii în lumea jandarmilor”, activitatea are ca scop o apropiere şi o deschidere a instituţiei noastre către cetăţeni, şi în special către copii, aceştia având posibilitatea să interacţioneze cu jandarmii, să se joace cu câinii de serviciu ai jandarmeriei, să observe armamentul, materialele de intervenţie specifice Jandarmerie cât şi autospecialele de patrulare şi antiteroriste ale structurilor noastre specializate. De asemenea, cu sprijinul Centrului Cultural „Dunărea de Jos” Galaţi se va organiza un spectacol de muzică susţinut de către Fanfara Centrului Cultural cât şi un spectacol susţinut de către Ansamblul Folcloric „Doina Covurluiului”.

            Zona de vizitare se va deschide începând cu ora 16:00 şi este formată din următoarele ateliere:

  • Atelier de luptă antiteroristă şi trăgător la puşca cu lunetă;
  • Atelier de restabilire a ordinii publice;
  • Atelier  auto; 
  • Atelier de promovare instituţională;
  • Atelier de exerciţii a câinilor de serviciu ai Jandarmeriei;
  • Desene pentru copii – Cum vedem jandarmul peste 100 de ani;
  • Muzică de fanfară;
  • Spectacol folcloric.

            Vă aşteptăm alături de noi să ne bucurăm şi să ne fotografiem împreună pentru a încheia aşa cum se cuvine manifestările dedicate „Zilei Jandarmeriei Române”

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

J A N D A R M E R I A        R O M Â N Ă

Inspectoratul de Jandarmi Județean „Dunărea de Jos” Galați

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal