MedLife inaugurează prima hyperclinică în Brăila

nov. 22nd, 2017 in sectiunea Ultimele stiri, National.

22 noiembrie 2017, Brăila: MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, continuă planurile de extindere și deschide prima hyperclinică în Brăila, care pune la dispoziția brăilenilor servicii integrate de ambulator, imagistică și analize de laborator, toate sub același acoperiș. Investiția în noua unitate a fost de 700.000 de euro.

Hyperclinica MedLife Brăila se întinde pe o suprafață de 540 de metri pătrați și oferă pacienților servicii medicale multidisciplinare și tratamente pentru 24 de specialități, printre care neurologie, cardiologie, ginecologie, ecografie, pediatrie, gastroenterologie, ORL și dermatologie. Noua unitate cuprinde sală de investigatii gastroenterologice, un salon și 14 cabinete medicale destinate consultațiilor și investigațiilor clinice și paraclinice. Echipa medicală este formată din cca. de 60 angajați, medici și personal de suport.

“Inaugurarea unei noi hyperclinici și prima din Brăila, cea de-a 19-a din portofoliul MedLife, susține planurile noastre de extindere și dezvoltare națională și ne bucurăm că putem oferi pacienților o unitate medicală modernă, unde vor putea beneficia de servicii medicale integrate la cele mai înalte standarde. Am început în expansiune și continuăm în același ritm accelerat, urmând direcția pe care am anunțat-o încă de la începutul anului către investitorii și acționarii noștri. Vom prospecta în continuare piața în vederea extinderii la nivel național în orașele cu o populație medie, atât prin achiziții, cât și prin proiecte de tip green field”, a declarat Mihai Marcu, Președinte și CEO al MedLife.

Hyperclinica MedLife Brăila este situată pe strada Aleea Parcului, nr. 2 (fosta Calea Calarasilor) și funcționează de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 21:00 și sâmbăta, în intervalul 08:00 – 14:00. Pentru informații și programări, pacienții pot accesa numărul de call center 0239 960.

MedLife a deschis prima hyperclinică în 2004, iar la ora actuală compania deține 19 astfel de unități în București, Arad, Timișoara, Galați, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Cluj și Ploiești.

Despre MedLife:

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România. Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, una dintre marile companii private de sănătate din Europa Centrală și

Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori București, Categoria Premium, având simbolul de tranzacționare ″M″.

Grupul MedLife are un istoric de succes în ceea ce privește atât creșterea organică, cât și creșterea prin achiziții. Începând cu 2009 a deschis sau a achiziționat 83 de unități medicale. Echipa sa puternică si experimentată de management a fost capabilă să creeze si să gestioneze aceste oportunități de creștere, dobândind cunoștințe și experiență valoroase, care să îi permită găsirea celei mai bune căi pentru continuarea cu succes a extinderii.

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal