Zeci noi branduri își deschid astăzi porțile la Shopping City Galați

nov. 16th, 2017 in sectiunea National.

Locuitorii din Galați sărbătoresc astăzi inaugurarea primei etape a extensiei Shopping City Galați, centru comercial dezvoltat de NEPI Rockcastle, lider pe piața imobiliară de retail din Europa Centrală și de Est. Începută în martie anul acesta, extensia va adăuga un nou etaj dedicat zonei de divertisment, cu cinema, restaurante, cafenele și terasă exterioară, dar și branduri noi de fashion și beauty, mult așteptate de gălățeni. Cele 50 de noi spații comerciale ale extensiei vor fi dispuse în 21.000 mp, care completează suprafața existentă de 27.000 mp.

 Shopping City Galați este dispus pe două niveluri, cel de-al doilea, construit în cadrul extensiei, fiind dedicat exclusiv segmentului de divertisment – restaurante, cafenele, cinema și terasă exterioară. De asemenea, vizitatorii vor avea acces la branduri noi de fashion și beauty, internaționale și locale, gata să răspundă tuturor categoriilor de nevoi.

În prima etapă a proiectului de extensie, vizitatorii găsesc în centrul comercial unele dintre cele mai importante branduri de fashion și beauty, precum Bershka, Pull&Bear, Stradivarius Douglas, Office Shoes, Hervis, Ecco, Kido Bambini, Teilor, Orsay, Buzz, Bigotti, Sport Vision, Lee Cooper, LEVIs, Book City, MeliMelo Home, Braiconf, Kultho, ProfiHairShop, Yves Rocher, Gerovital, Flormar, Sephora și Penti.

Cinema City, în premieră în Galați

Divertismentul este un punct important al noului centru comercial. Una dintre destinațiile vedetă ale acestei inaugurări este cinematograful multiplex Cinema City, dotat cu 8 săli 2D şi 3D, complet

digitalizate, care, din 17 noiembrie, le va oferi clienților oportunitatea de a viziona producțiile cinematografice favorite. Mai mult, zona de restaurante și cafenele este îmbogățită cu noi destinații, precum Fuel Cafe, Yoyo Donuts, Pizza Hut și Starbucks.

”Investițiile din ultimii ani reafirmă angajamentul NEPI Rockcastle față de dezvoltarea pieței de retail din România și, totodată, față de clienții noștri. Suntem un investitor consecvent, care își respectă promisiunea făcută clienților și aduce în viața comunităților destinații de cumpărături și divertisment la cele mai înalte standarde. Entuziasmul cu care gălățenii au primit această inaugurare ne bucură și suntem nerăbdători să inaugurăm noi branduri în perioada ce urmează.”, spune Sebastian Mahu, Asset Manager în cadrul NEPI Rockcastle.

Oferta Shopping City Galați ajunge, în urma extensiei, la peste 200 de spații comerciale, consolidând astfel poziția regională centrului. Mai mult, extensia Shopping City Galați ridică investiția centrului comercial în Galați la aproximativ 70 de milioane de euro, una dintre cele mai mari din județ, și numărul de locuri de muncă la peste 600, devenind astfel un contributor important la economia locală.

Proiectul de extensie a Shopping City Galați va continua și în perioada următoare, aducând noi branduri și opțiuni de divertisment pentru locuitorii din Galați.

Despre Shopping City Galați

Shopping City Galați este cel mai mare centru comercial din municipiul Galați și oferă o experienţă completă de cumpărături şi divertisment, adresându-se unui public dinamic, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie, creativitate și de distracție. Situat pe Bulevardul George Cosbuc, nr. 251, centrul comercial are o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 48.000 de metri pătraţi care găzduiește branduri de prestigiu international, cât și local: Altex, Animax, Benvenuti, BSB, C&A, Carrefour, CCC, Deichmann, dm, Flanco, H&M, Intersport, Kendra, Lee Cooper, LEVIs, KFC, Koton, Sephora, Penti, Douglas, Marionnaud, New Yorker, Office Shoes, Ecco, Nike, Hervis, Noriel, Orange, Otter, Sabon, Sensiblu, Smyk, US Polo Assn., Yves Rocher, Cinema City, Starbucks, Pizza Hut.

 

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal