Tecuciul are prajină de aur

feb. 26th, 2013 in sectiunea Ultimele stiri, Sport.

 

Dana Constandache

Atleta Dana Costandache legitimată la CSS Tecuci a câştigat în weekend medalia de aur la Campionatul Naţional de Juniori 2 Cadeți ce s-a desfășurat la Bacău (23-24 feb 2013).

Participarea destul de numeroasă, la competiţie prezentându-se peste 400 de concurenţi de la 82 de cluburi din ţară (toate probele), i-a dat Danei mai mult curaj și încredere de sine, surclasând adversarele până la a le determina să nu mai uzeze de ultima săritură.
Cu o prăjină nouă, achiziționată din fonduri proprii de antrenorul Mihai Mihuleac și directorul CSS Valeriu Mănăilă(c-așa-i la noi!), Dana Constandache a dovedit o superioritate netă în competiție, ridicând moralul și colegelor Mihaela Boca (locul 5 prăjină) și Cristiana Nedelcu (locul 7 aruncarea greutății).
„Este o sportivă valoroasă, care a adus Tecuciului multă stimă și mult aur și de la care aşteptăm şi în viitor performanţe tot mai bune. În ciuda bazei materiale precare performanța acestor copii este la înălțime. Fără a fi înțeles greșit, spun cu mâna pe inimă că dacă am avea posibilitatea achiziționării a unei alte prăjini, cu caracteristici ce nu se cad a vi le dezvălui aici, Dana Constandache ar face face cu succes la CN Seniori”, a declarat Mihai Mihuleac, antrenorul sportivei tecucene.

7 raspunsuri la “Tecuciul are prajină de aur”

 1. Tecuciul are multii copii talentati dar nu ii interseaza pe nimeni de eii avem campionii nationali in diferite sporturii nu i ajuta nimeni?? consiliu local primaria???

 2. b spune:

  In primul rad vreau sa.i felicit pe Mihai,Dana,Mihaela si Cristiana pt performantele pe care le obtin in aceasta (mica) sala din Tecuci.Este foarte greu sa devii CN la prajina fara sa ai conditi si deasta nu ma mira faptul ca toti antrenorii si inclusiv directorul sunt invidiosi.ASTA NU INTELEG EU.daca omul acesta vrea sa faca perf lasati.l sa faca.Hai sa ne uitam putin spre alte ramuri sportive cum ar fi,fotbal,handbal,etc.cand vreodata ajung si ei macar pe loc 3?niciodata.In loc sa isi vada de jocul lor,pe ei ii preocupa problemele altora.deasta nu aveti si voi rezultate si nu va fi liniste in css tecuci.Vreau sa mai precizez cv in legatura cu prajina.dupa cum e scris mai sus am impresia ca directorul nu a intervenit cu nici o suma de bani.

 3. geo spune:

  din pacate multi antrenori….dar putini buni.unii ocupa postul degeaba nici nu stiu cu ce se mananca sportul.vad ce fac unii_ altii si pun si ei in practica ce vad.mare durere cand vezi asa ceva.

 4. Mihai spune:

  Mihai Mihuleac-antrenor atletism
  In primul rand vreau sa multumesc sportivilor mei, dar si celorlalti copii care practica sportul de performanta la C.S.S. Tecuci si si incearca sa evadeze din monotonia zilnica ancercand sa se remarce la competitiile sportive, urcand pe treptele podiumului blazonul clubului.Ce este performanta, pe langa sutele de antrenamente , transpiratie zi de zi,multa pasiune si talent.Putem sa definim performanta in multe moduri, dar cred ca cea mai buna definitie ne-o pot da copii care azi zambesc , Iliev Eduard-dublu campion national, Saigiu Alexandru -vicecampion national, Bancila Angelo- triplu campion national, Costandache Dana -tripla campioana natoinala si dubla vicecampioana nationala, Nare Adrian, Boca Mihaela, Nedelcu Cristiana si multi alti copii care s-au antrenat sau practica atletismul . Indiferent ce probe atletice au practicat ei singuri si-au ales calea pentru ca s-au nascut campioni. In al doilea rand pot sa spun ca toata lumea munceste dar rezultatele fac diferenta. Natura ne aseamana dar educatia ne deosebeste. In acelasi timp vreau sa multumesc tuturor celor care ma sustin , colegi prieteni si sportivi dar si celor care cred ca articolul din acest ziar i-a lezat( nu stiu de ce)

 5. ana braileanu spune:

  buna. vreau sa ii felicit pe copii care inca mai practica acest sport, de domnul mihuleac mihai si atat. din punctul meu de vedere el este singurul care mai scoate scoala sportiva din „HIBERNARE”. nu stiu de ce sunt platiti ceilalti profesori, dar nu au rezultate.

 6. Felicitari! Va doresc mult succes in continuare , determinare dar si putere de a performa.

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal