Anunț public

dec. 4th, 2020 in sectiunea Ultimele stiri.

SC DIAPLANT INTERAGRO S.R.L., titular al proiectului ”Desființare parțială construcție, schimbare de destinație din depozit frigorific în depozit pesticide, construire depozit semințe și birouri, construire depozit îngrășăminte și împrejmuire” anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Galați, fără evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul ”Desființare parțială construcție, schimbare de destinație din depozit frigorific în depozit pesticide, construire depozit semințe și birouri, construire depozit îngrășăminte și împrejmuire”, propus a fi realizat pe amplasamentul situat în sat Cosmești, comuna Cosmești, T 27, P173, județul Galați.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate pe pagina de internet a A.P.M. Galați la următoarea adresă: http://apmgl.anpm.ro – Reglementări – Acordul de mediu – Proiect decizie etapa de încadrare.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a A.P.M. Galați prin e-mail la adresa: office@apmgl.anpm.ro.  

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal